Ako správne pridať Gluten-free teda bezlepkové jedlo
Týmto by som Vám chcel priblížiť ako jednoducho a rýchlo pridať svoj recept, ktorý je vhodný pre ľudí trpiacich celiakiou. Postup je prakticky zhodný s postupom ako pridať klasický recept a nezaberie vám ani viac vášho času.
Tí čo varíte pre celitaikov alebo sami patríte do tejto kategórie ľudí viete, že varenie takéhoto druhu nie je vždy len o vynechaní lepku. Častokrát je pre dosiahnutie čo najlepšej chuti potrebná zmena aj iných ingrediencií ba dokonca ja postupu práce. Preto je vhodné a možno priam žiadané vytvárať takéto recepty ktoré by mohli ostatným používateľom pomôcť.
A teraz prejdime k samotnému postupu pridávania jedál. Ako iste viete jedlá pre celiatikov sú medzinárodne označované názvom Gluten-free. Inak tomu nie je ani na tomto webe. Pokiaľ teda chcete pridávať jedlo ktoré je je pre celiatikov postupujete presne rovnako ako v prípade štandardného jedla. Jediný rozdiel je, že v prípade bezlepkového jedla pridáte k jedlu tag GLUTEN-FREE. Takto veľmi jednoducho označíte že jedlo je vhodné pre celiatikov a neobsahuje lepok. Takéto označenie veľmi napomôže pri vyhľadávaní jedál pri filtri bezlepkových jedál